Як приготувати тонкі млинці. За цим рецептом – завжди виходять ідеальними!

Тонкі млинці - рецепт приготування Млинці

Рецептом приготування млинців я завжди користуюся тільки цим. Єдине, що міняю – начинку. А готуються ідеальні млинці за лічені хвилини!

Продукти необхідні для приготування:

  • Безалкогольне пиво – півлітра;
  • Борошно – 400 г;
  • Дрібка солі;
  • Цукор – три ст. л .;
  • Ванільний цукор – два пакетика;
  • Масло – дві ст. л .;
  • Одна ч. л. апельсинової цедри;
  • Пекарський порошок – один пакетик;

Приступаємо до приготування млинців

В першу чергу необхідно з’єднати цукор і масло. Після в цю суміш влити пиво, всипати цедру апельсина, сіль, ванільний цукор, пекарський порошок і останнім – борошно.

Гарненько розмішати, щоб тісто вийшло однорідним і залишити його на 20 хвилин.

Смажити млинці необхідно на соняшниковій олії на вогні слабкої інтенсивності.

Начинку можна приготувати таку: 100 гр. шоколаду з’єднати з трьома ст. л. цукру і двома ст. л. води або молока. Помістити суміш на парову баню і мішати, поки вона не стане однорідної консистенції.

Але ви можете взаяти будь-яку іншу начинку, якщо вам ця не подобається.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар