Фаршировані яйця з грибами

Закуски

Фаршировані яйця з грибами – готуйте швидко та смачно!

Інгредієнти:

  • яйця варені – 5 шт.
  • печериці – 5 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • сир твердий – 50 гр.
  • майонез – 2-3 ч.л.
  • масло вершкове – 10 гр.
  • перець чорний молотий
  • сіль
  • майонез і сметана – по 2 ст.л.
  • і зелень для оформлення

Покроковий рецепт приготування

Варимо яйця круто, чистимо.

На сковороді розтоплюємо вершкове масло.

Дрібно нарізаємо цибулю і гриби.

Обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, солимо і готуємо до повного випаровування рідини.

Яйця розрізаємо на половинки, виймаємо жовтки, кладемо в тарілку і розминаємо виделкою.

До жовтків додаємо гриби з цибулею і натертий на дрібній тертці сир, майонез, перець і перемішуємо.

Наповнюємо половинки яєць отриманою начинкою.

Заправляємо сметану і майонез в кондитерський мішок або пакет і прикрашаємо яйця соусом, також додаємо гілочки зелені.

Фаршировані яйця – страва, яка готується дуже просто, і не вимагає великих витрат часу і продуктів. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар