Фаршировані яйця з грибами – готуйте швидко та смачно!
Інгредієнти:
- яйця варені – 5 шт.
- печериці – 5 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- сир твердий – 50 гр.
- майонез – 2-3 ч.л.
- масло вершкове – 10 гр.
- перець чорний молотий
- сіль
- майонез і сметана – по 2 ст.л.
- і зелень для оформлення
Покроковий рецепт приготування
Варимо яйця круто, чистимо.
На сковороді розтоплюємо вершкове масло.
Дрібно нарізаємо цибулю і гриби.
Обсмажуємо цибулю, додаємо гриби, солимо і готуємо до повного випаровування рідини.
Яйця розрізаємо на половинки, виймаємо жовтки, кладемо в тарілку і розминаємо виделкою.
До жовтків додаємо гриби з цибулею і натертий на дрібній тертці сир, майонез, перець і перемішуємо.
Наповнюємо половинки яєць отриманою начинкою.
Заправляємо сметану і майонез в кондитерський мішок або пакет і прикрашаємо яйця соусом, також додаємо гілочки зелені.
Фаршировані яйця – страва, яка готується дуже просто, і не вимагає великих витрат часу і продуктів. Смачного!