Дуже смачні кабачкові млинці

Кабачкові млинці - відмінний рецепт Млинці

Представляємо вашій увазі рецепт чудово апетитних млинців, які припадуть до душі кожному.

Виходять вони дуже ароматними, соковитими і такими смачними, що від них просто складно відірватися. Приготувати їх зовсім не складно, тому впорається кожна господиня. Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню такою смакотою.

Необхідні інгредієнти

  • 450 гр кабачків
  • 1 столова ложка цукрового піску
  • 300 мл кефіру
  • 4 яйця
  • 200 гр борошна
  • 1 столова ложка соняшникової олії
  • 10 гр кінзи
  • 1 зубчик часнику
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 50 гр вершкового масла

Процес приготування кабачкових млинців

В першу чергу вимиваємо добре кабачки, обрізаємо хвостики, обсушуємо їх і натираємо на великій фракції терки.

Тепер додаємо сюди сіль і добре перемішуємо.

Потім накриваємо харчовою плівкою і залишаємо на чверть години в такому вигляді.

Після закінчення потрібного часу плівку знімаємо і руками віджимаємо кабачки, а рідину зливаємо.

Після чого додаємо сюди яйця і добре перемішуємо.

Тепер вливаємо кефір і продовжуємо процес перемішування.

Потім сипем частинами борошно, при цьому перемішуючи тісто після кожного додавання.

Вливаємо олію і сипем розпушувач. Знову добре перемішуємо і накриваємо харчовою плівкою. У такому вигляді залишаємо на 20 хвилин.

Після закінчення потрібного часу плівку знімаємо і додаємо цукровий пісок, продавлений через прес зубчик часнику і знову добре перемішуємо.

Подрібнюємо кінзу і додаємо в тісто.

Розігріваємо сковороду, змащуємо її олією і виливаємо черпак підготовленого тіста. Обсмажуємо млинець по 2 хвилини з кожного боку.

Коли перевертаємо наш млинець змащуємо його поверхню вершковим маслом. Складаємо млинці стопкою і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар