Дуже смачні дріжджові булочки з полуничним джемом

Дріжджові булочки з полуничним джемом, рецепт приготування Булочки

Виходять вони м’якими, повітряними, дуже ароматними і мега апетитними. Така смачна випічка стане вашим фаворитом. Полуничний джем можете замінити на будь-який інший, свій улюблений. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 130 мл молока
  • 330 гр борошна
  • 3-4 гр сухих дріжджів
  • 2 столові ложки цукрового піску
  • дрібка солі
  • яйце
  • 10 гр ванільного цукру
  • 35 мл рослинної олії
  • полуничний джем
  • жовток для змазування

Покроковий процес приготування дріжджових булочок

В першу чергу беремося за приготування тіста. Для цього в окрему ємність вливаємо молоко і додаємо яйце, цукровий пісок, сіль, дріжджі, ванільний цукор і рослинну олію. Добре все перемішуємо.

Тепер в іншу ємність сипем борошно і поступово вливаємо сюди молочну суміш. Замішуємо тісто. Після чого залишаємо його піднятися в теплому місці на 60 хвилин.

Після закінчення потрібного часу формуємо з тіста кульки. Після чого з кожної робимо квіточку. У такому вигляді залишаємо заготовки на 10-15 хвилин.

Потім, використовуючи стакан, робимо в центрі поглиблення. Після чого поміщаємо в підготовлену ямку джем і змащуємо поверхню заготовок збитим жовтком.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 °, на 15-20 хвилин.
Після закінчення потрібного часу дістаємо готові булочки і залишаємо остигати.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар