Дуже смачне м’ясо до святкового столу

Святкові страви

Новий рік передбачає від господині і нові страви. Сьогодні я розповім вам, як приготувати дуже смачне м’ясо з апельсинами. Повірте, запечене в такому вигляді воно точно приведе вас і гостей в захват. Виходить воно м’яким, соковитим з цікавим екзотичним смаком. Обов’язково спробуйте!

Необхідні продукти:

  • 1700 грамів свинячої корейки
  • 3 апельсина
  • 1,5 столові ложки меду
  • 3 столові ложки гірчиці в зернах
  • 2 чайні ложки солі
  • 1 столова ложка копченої паприки
  • 2 чайні ложки суміші перців
  • 4 столові ложки соняшникової олії
  • 5 зубчиків часнику

Покроковий процес приготування м’яса

Свинину промиваємо, обсушуємо і робимо надрізи не до кінця на шматочки шириною 2 см.

Приготуємо маринад. У миску кладемо мед, гірчицю, олію, сіль, перець, паприку і часник (пропущений через прес), перемішуємо.

Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками.

Змащуємо м’ясо з усіх боків маринадом, а в розрізи вставляємо апельсинові часточки. Загортаємо м’ясо в кілька шарів фольги і кладемо в форму. У такому вигляді залишаємо на 2-3 години.

Запікаємо м’ясо при температурі 180 градусів протягом 1,5 – 2 годин. Готове м’ясо подаємо до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар