Ця страва може стати відмінною закускою для сімейного перегляду фільму, перекусу в дорозі і просто цікавою стравою на вечерю. Капуста з начинкою виходить просто дивовижною, вона точно буде вам до смаку і сподобається практично всім. В якості начинки ми будемо використовувати сир з помідором, але ви можете додати ковбасу або м’ясо. Саму ж капусту ми будемо готувати в клярі, він додасть закусці приємний легкий хрускіт.
Необхідні продукти
- молода капуста – 600 гр
- сир – 200 гр
- помідор – 1 шт
- курячі яйця – 2 шт
- молоко – 50 мл
- пшеничне борошно – 4 ст.л
- панірувальні сухарі – 150 гр
- сіль, перець за смаком
- соняшникова олія
Покроковий процес приготування капусти з начинкою
У капусти видаляємо качан і кладемо її в киплячу підсолену воду. Доводимо до кипіння і виймаємо, відокремлюємо листочки.
Сир натираємо на грубій терці. Помідор нарізаємо шматочками.
З капустяного листя зрізаємо тверду частину.
Приготуємо кляр. У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль, перець за смаком і збиваємо виделкою. Потім вливаємо молоко і всипаємо борошно, збиваємо вінчиком.
У капустяний лист кладемо сир з помідорами і звертаємо. Точно також чинимо з усіма листами.
Обвалюємо лист в борошні, потім в клярі, а потім в панірувальних сухарях. Точно також готуємо решту листя. Кладемо їх на сковороду з розігрітою олією і обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану. А потім подаємо до столу.