Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно

Млинці

Млинці для цієї начинки робіть прісні або підсолені, щоб тісто поєднувалося із солоною начинкою.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • курячі шлунки та серця, 800 г;
  • гарбуз, 300 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • вершкове масло, 50 г;
  • м’який плавлений сир, 100 г;
  • уцхо сугелі та інші спеції за смаком, сіль.

Процес приготування начинки для млинців

Відварюємо курячі субпродукти до готовності у підсоленій воді зі спеціями та лавровим листом. Остуджуємо.

Пропускаємо через м’ясорубку.

Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно

Гарбуз натираємо на великій тертці, цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії.

Коли вона підрум’яниться, додаємо гарбуз і обсмажуємо до готовності.

Додаємо фарш і протушкуємо протягом 5 хвилин, солимо і перчимо на смак, додаємо спеції та кріп.

Але щоб смак вийшов ще краще, я до цієї начинки додаю трохи м’якого плавленого сиру. Обсмажуємо пару хвилин із сиром.

Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно

Все, начинка готова, виходить ідеально смачною, чудово підходить для млинців.

Часто роблю таку начинку для млинців: дешево та смачно

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар