Беремо класичний рецепт млинців з начинкою і застосовуємо один прийом при їх випіканні. Може, комусь він здасться вдалим, тому ним і скористаються.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- вода, 1 л;
- яйця, 3 шт.;
- цукор, 3 ст. л;
- сіль, сода по 1 ч.л;
- оцет столовий 1 ст.л.
- борошно, 400 г;
- олія соняшникова без запаху, 3 ст.л;
- масло вершкове для змащування млинців.
Для приготування начинки візьміть:
- сир домашній, 400 г;
- яйце, 1 шт;
- цукор чи пудра за смаком.
Процес приготування млинців з начинкою
Для начинки перебиваємо занурювальним блендером сир будь-якої жирності з цукром або пудрою, яйцем. Якщо маса виходить сухою, тоді додайте сметани, 1 – 2 столові ложки.
Воду беремо кімнатну температуру.
Яйця перебиваємо із сіллю та цукром, збиваємо міксером. Вливаємо воду, збиваємо.
Просіюємо борошно, змішуємо з гашеною содою та вимішуємо рідке тісто.
Беремо пластикову пляшку або глечик і переливаємо тісто. Це той прийом, про який йшлося на початку рецепту. Так просто зручно порційно наливати тісто, і воно не капатиме з половника по всій робочій поверхні.
Випікаємо млинці, складаємо стопочкою, змащуючи вершковим маслом.
Викладаємо начинку, згортаємо трубочки і складаємо у форму для запікання, перекладаючи шматочками вершкового масла.
Запікаємо в духовці, накривши кришкою форму і готуємо 20 хвилин при 180 градусах.
Млинці виходять дуже ніжними, з вершковим смаком та ароматом. Можна просто обсмажити їх у сковороді на вершковому маслі.