Сирний суп це завжди дуже смачно, а сирний суп з грибами – просто чарівно. При цьому готується він швидко і вам не знадобляться особливі кулінарні навички. Всього за півгодини ви отримаєте відмінну першу страву: ситну, ароматну і мега апетитну. Результат перевершить всі очікування, повірте. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
- 5-7 печериць
- 2 плавлених сиру
- 700 гр брокколі
- 1-2 картоплі
- 1 морква
- сіль за смаком
- оливкова олія для смаження
Покроковий процес приготування сирного супу
В першу чергу вимиваємо добре печериці та по потребі очищаємо. Потім нарізаємо їх невеликими шматочками і відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обжарюватися 5-10 хвилин.
Потім чистимо моркву і, використовуючи тертку, натираємо її на великій фракції.
Після чого ділимо на суцвіття брокколі. Якщо у вас заморожена брокколі, то попередньо трохи розморозьте її.
Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими шматочками.
Ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння. Після чого відправляємо сюди всі підготовлені інгредієнти і варимо їх 10 хвилин.
Використовуючи тертку, натираємо на великій фракції плавлений сирок і, після закінчення потрібного часу, відправляємо його в суп.
Після чого продовжуємо процес варіння ще 5 хвилин. Потім посипаємо за бажанням кропом і даємо супчику поваритись ще 2 хвилини.
Після закінчення потрібного часу подаємо готовий супчик гарячим з сухариками або грінками.