Апетитний сирний супчик з печерицями та брокколі

Сирний супчик з печерицями та брокколі, рецепт приготування Грибний суп

Сирний суп це завжди дуже смачно, а сирний суп з грибами – просто чарівно. При цьому готується він швидко і вам не знадобляться особливі кулінарні навички. Всього за півгодини ви отримаєте відмінну першу страву: ситну, ароматну і мега апетитну. Результат перевершить всі очікування, повірте. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 5-7 печериць
  • 2 плавлених сиру
  • 700 гр брокколі
  • 1-2 картоплі
  • 1 морква
  • сіль за смаком
  • оливкова олія для смаження

Покроковий процес приготування сирного супу

В першу чергу вимиваємо добре печериці та по потребі очищаємо. Потім нарізаємо їх невеликими шматочками і відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обжарюватися 5-10 хвилин.

Потім чистимо моркву і, використовуючи тертку, натираємо її на великій фракції.

Після чого ділимо на суцвіття брокколі. Якщо у вас заморожена брокколі, то попередньо трохи розморозьте її.

Чистимо картоплю і нарізаємо невеликими шматочками.

Ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння. Після чого відправляємо сюди всі підготовлені інгредієнти і варимо їх 10 хвилин.

Використовуючи тертку, натираємо на великій фракції плавлений сирок і, після закінчення потрібного часу, відправляємо його в суп.

Після чого продовжуємо процес варіння ще 5 хвилин. Потім посипаємо за бажанням кропом і даємо супчику поваритись ще 2 хвилини.

Після закінчення потрібного часу подаємо готовий супчик гарячим з сухариками або грінками.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар