Дуже смачний грибний суп на курячому бульйоні

Грибний суп на курячому бульйоні, рецепт приготування Грибний суп

Представляємо вашій увазі рецепт смачного грибного супу. З ним ви зможете урізноманітнити свій обідній раціон і порадувати себе і своїх рідних смачним, ароматним гарячим супчиком з грибами. Зберігайте рецепт в свою кулінарну скарбничку.

Необхідні інгредієнти

  • 2 курячого стегна
  • 200 г печериць
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • 3 картоплі
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • кілька гілочок зелені
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • 1-2 лаврового листа

Процес приготування грибного супу

В першу чергу знімаємо шкіру з курячих стегон і заливаємо їх невеликою кількістю води. Після чого відправляємо варитися на 20 хвилин. Не забуваємо посолити і знімати піну.

Після закінчення потрібного часу додаємо лаврові листочки і варимо ще чверть години.

Нарізаємо овочі: цибулю і моркву ріжемо дрібно, гриби – пластинками, а картоплю – кубиком.

Дістаємо курячі стегна з бульйону, видаляємо з них у кістки. Потім розділяємо м’ясо на волокна або ж дрібно нарізаємо. Після чого повертаємо назад в суп, додаємо картоплю і варимо ще чверть години.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і відправляємо в неї обжарюватися по черзі цибулю, моркву і гриби. Потім поміщаємо зажарку в суп і доливаємо ще води. Солимо, перчимо, робимо маленький вогонь і варимо ще 10-15 хвилин.

Після чого кидаємо зелень, попередньо подрібнену. Добре перемішуємо суп і знімаємо з плити. Даємо йому постояти 10-15 хвилин перед подачею.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар