Апетитні булочки під шубою

Булочки під шубою - рецепт приготування Булочки

Такої смакоти ви ще точно не пробували. Булочки булочками, а якщо вони під шубкою – це просто бомба. Цікава подача і приголомшливі смакові якості звичної випічки здивують і порадують всіх.

Необхідні інгредієнти

  • 400 гр борошна
  • 1 столова ложка цукрового піску
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 яйце
  • 6 гр пресованих дріжджів
  • 100 мл теплого молока
  • 100 мл води
  • 30 гр вершкового масла

Для начинки

  • 50-70 гр твердого сиру
  • майонез за смаком
  • зелена цибуля за смаком
  • 3-4 помідори черрі
  • 20 гр вершкового масла
  • жовток для змазування

Покроковий процес приготування булочок

В першу чергу з потрібної кількості інгредієнтів замішуємо м’яке тісто. Масло додаємо в кінці. Залишаємо в теплому місці на 60 хвилин.

Після закінчення потрібного часу ділимо тісто на 12 рівних частин. Формуємо з них кульки, накриваємо і залишаємо в теплому місці ще на 10 хвилин.

Використовуючи терку, натираємо на дрібній фракції сир.

Потім кожну кульку потрібно розкачати в корж. Розміщуємо підготовлений сир і звертаємо в рулетик.

Укладаємо на деко, попередньо змащене маслом, накриваємо і залишаємо в теплому місці ще на півгодини.

Після закінчення потрібного часу змащуємо жовтком і на кожній заготівлі робимо майонезну сітку.

Після чого нарізаємо кружечками помідор черрі і розкладаємо рівними частинами.

Тепер посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і сиром, що залишився.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар