Здивуйте своїх гостей! Салат на свято «Букет троянд»

Салат на свято «Букет троянд», рецепт приготування Святкові салати

Дуже смачний і красивий салат з курячого м’яса, буряків, грибів і млинців.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе – 250 г;
  • буряк варений – 2 шт;
  • яйця варені – 5 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • сир – 200 г;
  • печериці – 250 г;
  • млинці – 5 шт;
  • часник – 2 зубчики;
  • майонез – 400 г;
  • сіль, перець і листя салату.

Процес приготування

Варимо м’ясо в підсоленій воді зі спеціями. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, гриби – шматочками.

Обсмажуємо до напівготовності цибулю, додаємо гриби і смажимо до рум’яності грибів, поки не випарується волога.

М’ясо ріжемо на невеликі шматочки і змішуємо з подрібненими горіхами і кубиками яєць.

Додаємо тертий сир і холодні гриби з цибулею. Заправляємо салат майонезом.

Буряк з часником натираємо на середній тертці і з’єднуємо з майонезом.

На кожен млинець наносимо бурякову масу і звертаємо щільні рулети, які ріжемо на шматочки, шириною до 4 см.

Здивуйте своїх гостей! Салат на свято «Букет троянд»

У роз’ємну форму укладаємо шматочки млинців, начинкою вгору.

Викладаємо салат і рівномірно його розподіляємо по млинцях, трохи утрамбовуємо і ставимо в холодильник на 3 години.

Здивуйте своїх гостей! Салат на свято «Букет троянд»

Страву накриваємо листям салату і перевертаємо форму, прибираємо її і між шматочками млинців, вставте листя салату.

Виходить цілий букет з бутонів троянд.

Здивуйте своїх гостей! Салат на свято «Букет троянд»

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар