Салат на свято, готуйте відразу багато. Диво салат «Ракові шийки»

Святкові салати

Свого часу цей салат був досить популярним і його готували майже в кожній сім’ї та любили за оригінальний смак, невеликий набір продуктів, які необхідні для готування. Рибні салати завжди незвичайні та оригінальні.

Необхідні продукти:

  • минтай або тріска, інша риба, 1 кг;
  • морква велика, 1 шт;
  • кріп, гарний пучок;
  • майонез.

Як приготувати салат «Ракові шийки»

Відварюємо рибу у підсоленій воді зі спеціями, розбираємо на філе, прибираємо кістки, виделкою подрібнюємо на шматочки.

Морква відварюємо та натираємо на великій тертці. Кріп дрібно ріжемо.

Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом або сметаною або беремо обидва варіанти в рівних частинах та заправляємо таким соусом салат.

За смаком додаємо сіль та перець.

Накриваємо салат та відправляємо в холодильник на кілька годин.

Охолоджений і настояний салат, матиме дуже яскравий смак, апетитний аромат, він завжди подобається всім гостям і ніколи не скажеш, що для його приготування, потрібно трохи продуктів. Деякі за смаком додають ще зелену цибулю, яка робить смак страви ще свіжішим.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар