Найсмачніші та ситні салати виходять із м’ясними продуктами. Це один із простих рецептів із часником та маринованими огірками, завдяки якому виходить святкове доповнення в меню.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- свинина відварена чи яловичина, 350 г;
- помідори, 300 г;
- сир, 160 г;
- огірки солоні, 150 г;
- часник до смаку;
- гірчиця не гостра, 1 ч. л;
- зелень, сіль, перець, майонез.
Процес приготування салату
М’ясо відварюємо у підсоленій воді зі спеціями, остуджуємо та ріжемо кубиком. Можна запекти в духовці, вийде дуже багатий смак салату.
Огірки ріжемо кубиком, часник дрібно рубаємо ножем, зелень подрібнюємо.
Помідори спочатку ріжемо на дві частини, чайною ложечкою прибираємо м’якоть, щоб салат не потік і ріжемо кубиками.
Змішуємо усі продукти. Майонез з’єднуємо з гірчицею та заправляємо салат.
Салат виходить дуже смачний, ситний, ароматний і чудово виглядає на святковому столі завдяки яскравим фарбам помідору і зелені.