Салат із буряків «Королівський» дуже здивував моїх гостей. Ідеальний на святковий стіл

Святкові салати

Салатик «Королівський» яскравий, красивий, смачний, готується все дуже просто та швидко.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • буряк, 2 шт;
  • зелений горошок консервований, частина банки;
  • огірки, 3 шт.;
  • м’ясо будь-яке відварене, копчене, 300 г;
  • цибуля, 1 шт (вода, оцет та цукор);
  • майонез, сіль.

Процес приготування салату «Королівський»

Буряк можна відварити, але краще – запекти. Так смак і аромат виходять яскравішими і насиченішими. Нарізаємо соломкою.

Салат із буряків «Королівський» дуже здивував моїх гостей. Ідеальний на святковий стіл

Цибулю ріжемо кубиком і маринуємо в невеликій кількості води, трьома ложках оцту і чайною ложкою цукру. Нехай маринується 15 хвилин, потім зливаємо маринад і віджимаємо.

М’ясо за смаком відварюємо або беремо копчене. Ріжемо кубиком чи соломкою.

Мариновані огірочки ріжемо соломкою.

Змішуємо всі продукти, всипаємо горошок, заправляємо майонезом і пробуємо. Якщо необхідно, досолюємо і перчимо.

Салат із буряків «Королівський» дуже здивував моїх гостей. Ідеальний на святковий стіл

Салат виходить апетитним, ситним, красивим та святковим.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар