Замаринуйте оселедець за цим рецептом в банці і отримаєте ніжну і смачну рибку

Маринований оселедець - рецепт приготування Холодні закуски

За цим рецептом оселедець виходить ароматний і надзвичайно ніжний. Приготування не займе багато часу і зусиль, тому обов’язково спробуйте.

Необхідні продукти:

  • 3-5 тушки свіжого або свіжомороженого оселедця;
  • Дві ст. л. цукру;
  • Шість ст. л. солі;
  • Два літри води;
  • Кілька лаврових листочків;
  • Перчик горошком на ваш смак.

Починаємо маринувати оселедець

В першу чергу приготуємо розсіл: в каструлю кидаємо всі спеції, які перераховані вище і заливаємо водою. Поміщаємо на вогонь, чекаємо, коли закипить, прибираємо з плити і залишаємо охолоджуватись.

Оселедець добре миємо під проточною водою, очищаємо від нутрощів (хвіст і голову не відрізати).

Поміщаємо рибу в банку об’ємом три літри, переливаємо в неї розсіл.

Банку накриваємо кришкою, поміщаємо в холодильну камеру на 3-4 дні. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар