Сирний крем можна покласти в тарталетки, а можна на скибочки підсушеного багета або крекери. Червону і чорну ікру замініть на білкову або використовуйте ту, яку вважаєте за краще. Сирний крем можна приготувати заздалегідь, а викладати його в тарталетки потрібно безпосередньо перед подачею.
Інгредієнти
- Тарталетки – 12 шт.
- Домашній сир – 250 г
- Вершки 20-30% – 50 мл
- Сіль – 0.25 ч.л.
- Чорний мелений перець – 1 щіпка
- Свіжий шпинат – 1 пучок
- Ікра червона – 1 ч.л.
- Ікра чорна – 1 ч.л.
Як приготувати тарталетки
Для приготування сирного крему в миску викладіть домашній сир і листя шпинату. Пробийте блендером до однорідності.
Влийте вершки, додайте сіль, перець і знову пробийте. Маса повинна бути гладкою і однорідною.
Замість вершків можна взяти сметану, а замість шпинату – свіжу петрушку.
Викладіть сирний крем в кулінарний мішок і видавіть в тарталетки або на підсушений багет.
Прикрасьте крем ікрою або іншим декором на ваш смак.
Подавайте закуску охолодженою. Смачного!