Закуска з домашнього сиру

Тарталетки з сирним кремом - відмінний рецепт Холодні закуски

Сирний крем можна покласти в тарталетки, а можна на скибочки підсушеного багета або крекери. Червону і чорну ікру замініть на білкову або використовуйте ту, яку вважаєте за краще. Сирний крем можна приготувати заздалегідь, а викладати його в тарталетки потрібно безпосередньо перед подачею.

Інгредієнти

  • Тарталетки – 12 шт.
  • Домашній сир – 250 г
  • Вершки 20-30% – 50 мл
  • Сіль – 0.25 ч.л.
  • Чорний мелений перець – 1 щіпка
  • Свіжий шпинат – 1 пучок
  • Ікра червона – 1 ч.л.
  • Ікра чорна – 1 ч.л.

Як приготувати тарталетки

Для приготування сирного крему в миску викладіть домашній сир і листя шпинату. Пробийте блендером до однорідності.

Влийте вершки, додайте сіль, перець і знову пробийте. Маса повинна бути гладкою і однорідною.

Замість вершків можна взяти сметану, а замість шпинату – свіжу петрушку.

Викладіть сирний крем в кулінарний мішок і видавіть в тарталетки або на підсушений багет.

Прикрасьте крем ікрою або іншим декором на ваш смак.

Подавайте закуску охолодженою. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар