Всього з 2-х плавлених сирків ви приготуєте цілу миску печива

Солоне печиво з плавленого сиру, рецепт приготування Печиво

Таке печиво виходить дуже хрустким, оригінальним і неймовірно смачним. Воно ідеально підходить, як основа для різних паштетів, закусок і салатів. Також таке печиво можна використовувати як повноцінну закуску до пива. Готується воно досить швидко і легко. А результат приголомшливий!

Які інгредієнти потрібні:

  • 200 г плавленого сирка;
  • одне куряче яйце;
  • 80 г масла вершкового;
  • одна ч. л. цукру;
  • один стакан борошна;
  • дві ст. л. молока;
  • пів ч. л. солі;
  • одна ч. л. пекарського порошку;
  • кунжут для присипки.

Переходимо до процесу приготування солоного печива з плавленого сиру

Сирок трохи заморожуємо, а після натираємо за допомогою терки. Змішуємо його з яйцем.

Масло розтоплюємо, охолоджуємо до кімнатної температури і вливаємо в сиркову масу, всипаємо сіль, цукор і ретельно мішаємо.

Всього з 2-х плавлених сирків ви приготуєте цілу миску печива

Борошно разом з пекарським порошком просіюємо і всипаємо в масу. Вимішуємо тісто. Якщо тісто вийшло сильно липким, то всипаємо ще дві ложки борошна.

Тісто розкачуємо в прямокутний пласт і розрізаємо на дві половини. Скачуємо кожну в рулет і ріжемо на товсті диски.

Всього з 2-х плавлених сирків ви приготуєте цілу миску печива

Заготовки викладаємо на деко, яке перед цим змащуємо маслом. Всі заготовки змащуємо молоком за допомогою силіконового пензлика і посипаємо кунжутом.

Розміщуємо в духовку на 15 хвилин. Готуємо при 180 °.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар