Вівсяне печиво – смачніше не придумаєш

Вівсяне печиво, рецепт приготування Печиво

Печиво, приготоване за цим рецептом, неймовірно схоже на те, яке ми звикли купувати в магазинах. Воно дуже смачно пахне і виходить легким і хрустким. Але головне, в такому печиво немає ніяких шкідливих добавок, адже ми приготували його самі.

Необхідні продукти

  • 180 грам пшеничного борошна
  • 100 грам вівсяної муки
  • пів чайної ложки кориці
  • пів чайної ложки соди
  • дрібка солі
  • 25 грам родзинок
  • 85 грам вершкового масла
  • 100 грам цукру
  • 10 грам ванільного цукру
  • 50 мілілітрів води
  • 1 чайна ложка джему

Покроковий процес приготування вівсяного печива

У миску кладемо родзинки і заливаємо кип’ятком. У миску просіваємо пшеничне борошно і додаємо вівсяне, туди ж кладемо сіль, соду і перемішуємо.

З родзинок зливаємо воду і подрібнюємо в блендері. Додаємо до них вершкове масло, цукор і ванільний цукор. Туди ж кладемо корицю і все ще раз перемішуємо блендером.

У миску кладемо масляну основу, додаємо джем і воду, все перемішуємо.

В отриману масу додаємо борошняну суміш і перемішуємо. Замішуємо м’яке тісто, злегка липнуче до рук.

Тісто розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо печиво.

Форму для випічки застеляємо пергаментним папером і кладемо печиво. Відправляємо його в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 12-15 хвилин, а потім відразу ж подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар