Відмінний тортик без випічки «Світлана»

Торт без випічки «Світлана» - рецепт приготування Торт без випічки

Цей торт дуже легко приготувати і вам не знадобиться нічого випікати. Коржі для нього ми будемо обсмажувати на сковороді. Ніжний крем відмінно доповнить їх. Все настільки просто, швидко і мега смачно, що ви здивуєтеся. А результат обов’язково порадує кожного члена вашої родини. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

Для коржів

  • 3 склянки борошна
  • 1 банка згущеного молока
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка соди
  • 1 чайна ложка оцту

Для крему

  • 750 мл молока
  • 200 гр вершкового масла
  • 300 гр цукрового піску
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки борошна
  • ванілін за смаком

Процес приготування торта «Світлана»

В першу чергу беремося за приготування коржів. Для цього в окремій ємності об’єднуємо всі потрібні інгредієнти і добре перемішуємо. В результаті отримуємо еластичне тісто, яке потрібно розділити на 8 шматочків.

Після чого кожен розкачуємо в коржик. Діаметр його повинен бути рівний діаметру сковороди. Обсмажуємо коржі з двох сторін по 1 хвилині.

Потім потрібно обрізати і вирівняти краї. Утворені залишки подрібнюємо зручним для вас методом в крихту. Її ми будемо використовувати для посипаємо торта.

Тепер беремося за приготування крему. Для цього в сотейник відправляємо молоко, яйця, цукровий пісок, борошно і ванілін. Перемішуємо все і ставимо на вогонь. Нам потрібно варити до загустіння, постійно помішуючи.

Після чого знімаємо з вогню і додаємо вершкове масло. Добре перемішуємо.

Тепер кожен підготовлений корж змащуємо теплим кремом і укладаємо один на одного. Присипаємо крихтою і залишаємо просочуватися при кімнатній температурі на 60 хвилин.

Після закінчення потрібного часу поміщаємо його в холодильник.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар