Банановий торт без випічки. Просять готувати на продаж: з’ївши шматочок, неможливо зупинитись

Торт без випічки

Сирний торт з печивом та бананами, ніжним, вершковим суфле з желатином. Цей десерт ви зробите швидко, але потрібно буде почекати, поки він застигне.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • печиво, 110 г;
  • масло вершкове, 60 г.

Для приготування білого шару потрібно:

  • банани, 2 шт;
  • вершки жирні, 200 г;
  • желатин, 10 г + 50 мл води;
  • лимонний сік; 2 ст.л;
  • крем сир або домашній сир, 400 г;
  • пудра 5 ст.л;
  • ванілін.

Для приготування другого шару потрібні:

  • желатин, 10 г + 50 мл води;
  • вода, 200 мл;
  • сік лимона, 2 ст.л;
  • цукор, 3 ст. л.
  • банани, 2 шт.

Процес приготування бананового торта

Печиво подрібнюємо в крихту і заливаємо розтопленим вершковим маслом, перемішуємо і висипаємо у форму, де формуватиме торт. Утрамбовуємо і залишаємо в холодильнику.

Для кожного з шарів заливаємо желатин холодною водою та залишаємо набухати на 10 хвилин. Потім топимо зручним способом.

Банани ріжемо кружечками.

Збиваємо вершки з пудрою до густини.

Сир або домашній сир також збиваємо занурювальним блендером.

Змішуємо обидві маси та вливаємо желатин, збиваємо до однорідності.

На корж із печива викладаємо бананові кружечки та заливаємо масу. Ставимо на 40 хвилин у холодильник.

Для другого шару змішуємо продукти, крім желатину та бананів, збиваємо.

Вливаємо желатин та ще раз збиваємо.

Викладаємо банани, заливаємо масу та ставимо в холодильник на кілька годин.

Прибираємо форму і подаємо такий гарний, ніжний та дуже ароматний десерт до столу. Банани чудово замінюються ананасами, шматочками манго чи консервованими персиками.

Банановий торт без випічки. Просять готувати на продаж: з'ївши шматочок, неможливо зупинитись

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар