Відмінний суп зі скумбрією на кожен день

суп зі скумбрією на кожен день - рецепт приготування Рибні супи

Легкий, смачний рибний супчик стане відмінним доповненням до вашого повсякденного меню. Скумбрія надає йому досить незвичайний і цікавий смак. І якщо ви ніколи не готували з неї суп, то ми рекомендуємо спробувати. Страва швидко впишеться в ваше повсякденне меню і відмінно його урізноманітнить.

Необхідні продукти

  • 1 скумбрія
  • 3 картоплі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 3 столові ложки рису
  • 100 грам зеленого горошку (за бажанням)
  • половинка лимона
  • сіль, перець за смаком

Рибку промиваємо, відрізаємо голову і видаляємо нутрощі, ретельно промиваємо.

У каструлю вливаємо воду і доводимо до кипіння, потім кладемо рибу. Знову доводимо до кипіння і варимо рибу 15 хвилин, а потім дістаємо її і перекладаємо на тарілку. Видаляємо кістки і розбираємо на невеликі шматочки.

Картоплю очищаємо і нарізаємо невеликим кубиком. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками, очищену моркву нарізаємо брусочками. Рис ретельно промиваємо.

Після того, як ви дістали рибу з бульйону, кладемо в нього рис і всі підготовлені овочі. Все перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.

Через відведений час додаємо зелений горошок, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо і варимо до готовності овочів. Потім додаємо рибу, сік половини лимона і все перемішуємо. Суп доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар