«Дивовижний» суп: назва говорить сама за себе

«Дивовижний» суп, рецепт приготування Рибні супи

Цей «Дивовижний» суп повністю виправдовує свою назву. Перша страва виходить ніжною, наваристою і ситною. А смак який: його ви не забудете ніколи. Супчик дуже корисний, а також густий і наваристий. Його дуже швидко готувати: в цілому, на варіння супу йде 20-30 хвилин. Погодьтеся, в наш божевільний час – це важливий плюс.

Необхідні інгредієнти

  • 2-4 плавлених сирка (приблизно 200-400 грам);
  • 300 грам рибного філе;
  • 1,7 літра води;
  • 3 картоплі;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 2-3 столові ложки рослинної олії;
  • сіль за смаком;
  • чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати «Дивовижний» суп на обід

Беремо свіжоморожену рибу (можна взяти будь-яку). Рибу чистимо, відокремлюємо філе і нарізаємо її кубиками.

Тремо морквину на великій тертці. Дрібно нарізаємо цибулину.

Нарізаємо картоплю невеликими кубиками.

Розігріваємо сковороду і наливаємо туди олію.

На розігріту сковороду викладаємо порізану цибулю і терту моркву. Обсмажуємо овочі до їх м’якості.

Беремо каструлю і наливаємо в неї 1,5 літра води. Доводимо до кипіння.

Плавлені сирки тремо на великій тертці і висипаємо в киплячу воду. Добре розмішуємо.

У «сирну воду» додаємо нарізану картоплю і варимо до її напівготовності.

До картоплі відправляємо обсмажені овочі: цибулю з морквою. Також в суп додаємо порізану рибу.

Солимо, перчимо до смаку, і все добре перемішуємо. Варимо суп ще приблизно 5 хвилин.

Дрібно ріжемо зелень і засипаємо в суп. Вимикаємо вогонь.

Даємо супу настоятися ще 5 хвилин (під закритою кришкою) і можна подавати.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар