Це найпростіше, що я коли-небудь готувала, і найсмачніше, що я коли-небудь їла

Другі страви з картоплі

Безліч людей на постійній основі їдять картоплю. Причому, це звичайні страви, на кшталт смаженої картоплі чи пюре. Однак, цей овоч багатогранніший, ніж ви думаєте. Іспанці придумали дивовижний рецепт коржика, який вам точно варто оцінити.

Необхідні продукти:

  • Оливкова олія – 5 ст. л;
  • Сир Манчего – 115 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • Оливки – 10 шт.;
    Сіль – 1,5 ч. л;
  • Зелена цибуля – 1 пучок;
  • Картопля – 700 г;
  • Яйця – 8 шт.;
  • Чорний перець – половина ч. л.

Покроковий процес приготування:

Цибулю нарізаємо на півкільця, заздалегідь очищаючи від лушпиння.

Розігріваємо сковороду з оливковою олією (1 ст. л), обсмажуємо підсолену цибулю протягом 8 хвилин, доки не досягнемо золотистого кольору.

У цей час нарізаємо картоплю на круглі частки.

Зі сковороди прибираємо обсмажену цибулю і оновлюємо оливкову олію. Викладаємо смажитися 350 грам картоплі та солимо її. Смажити потрібно теж приблизно 8-10 хвилин.

З другою частиною робимо аналогічні дії.

В окрему миску розбиваємо яйця. Дрібно нарізану зелену цибулю, оливки відправляємо до яєць і перчимо суміш. Віночком намагаємося перетворити яйця та цибулю на однорідну масу.

До цієї маси викладаємо обсмажену цибулю і картоплю, перемішуємо овочі в яйці. Викладаємо на сковороду половину суміші (350 г картоплі). Олію можна оновити.

Це найпростіше, що я коли-небудь готувала, і найсмачніше, що я коли-небудь їла

Сир нарізаємо на рівні тонкі пласти. Їх ми вистилаємо на суміш із яєць та картоплі на сковороді.

Далі пласти сиру накриваємо другою частиною суміші з яєць та картоплі.

Це найпростіше, що я коли-небудь готувала, і найсмачніше, що я коли-небудь їла

Розігріваємо духовку до 180 градусів та ставимо сковороду з картоплею на 25 хвилин випікатися.

Це найпростіше, що я коли-небудь готувала, і найсмачніше, що я коли-небудь їла

Ось так у нас вийшов ароматний картопляний коржик прямо з Іспанії. Рецепт вимагає деяких складних інгредієнтів, але повірте, воно того варте.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар