Смачна та ситна вечеря з курячого м’яса та молодої картоплі. Жодних дорогих продуктів не потрібно, часу витрачається мінімум, а результат просто диво.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- картопля молода, 1.5 кг;
- сіль грубого помелу, 2-4 ст.л;
- грудка куряча, 1 шт;
- сіль та паприка по 1 ч.л;
- олія соняшникова, 1 ст.л;
- цибуля, 1 шт;
- перець, спеції;
- цукор, 1 ч. л;
- оцет 6%, 4 ст.л;
- вода, 30 мл;
- масло вершкове, 20 г;
- сир, 50 г;
- зелень.
Процес приготування вечері з картоплі та м’яса
Сіль великого помелу вам потрібна лише для того, щоб за її допомогою очистити тонку шкірку картоплі. Для цього засипаємо в картоплю сіль і перетираємо руками. Потім заливаємо водою і промиваємо картоплю. Ви побачите, що сіль повністю прибрала шкірку.
Відварюємо картоплю у підсоленій воді. Охолоджуємо.
Обсмажуємо картоплю до рум’яності та викладаємо в миску вбік.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо у воді з оцтом, цукром, сіллю. Маринуємо близько 15 хвилин.
М’ясо ріжемо шматочками та обсипаємо сіллю та паприкою, іншими спеціями. Обсмажуємо до рум’яності.
Зверху вкладаємо цибулю, потім картоплю і посипаємо тертим сиром, зеленню, тертим часником. Тушимо під кришкою на невеликому вогні близько 15 хвилин.
Ось така ситна і дуже смачна страва у вас вийде. Тільки здається, що процес приготування довгий, насправді все дуже швидко і просто.