Відмінний рецепт смачних, ніжних і пишних сирників

Сирники

Пишні, що тануть у роті сирники так люблять дорослі і діти. На жаль, вони не завжди виходять такими повітряними і легкими, як нам хотілося б. Це можна виправити, додавши секретний інгредієнт.

Саме про такий рецепті ми сьогодні Вам і розповімо. Наші секретні сирники ще нікого не розчарували, а в їхній смак неможливо не закохатися.

Інгредієнти

  • 100 г сиру домашнього;
  • 1 яйце; 1/4 ч. л.
  • солі;
  • 2 ст. л. кокосової стружки;
  • 1 ст. л. манної крупи;
  • 1 ст. л. цукру; 1 ч. л.
  • екстракту ванілі;
  • борошно для панірування;
  • олія соняшникова.

Покроковий процес приготування сирників:

1. У сир додати яйце, перемішати лопаткою.

2. Додати сіль, кокосову стружку, екстракт ванілі, манну крупу і цукор.

3. Перемішати лопаткою до однорідної консистенції.

4. Сформувати сирники руками. Обваляти в борошні, надаючи бажану форму.

5. Сковороду розігріти, додати соняшникову олію.

6. На повільному вогні обсмажити сирники до появи апетитного золотистого кольору, перевертаючи кілька разів.

7. Готові сирники краще викладати на паперовий рушник, прибираючи зайвий жир.

Найніжніші сирники готові. Подавати їх краще гарячими або теплими зі свіжим чаєм або какао.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар