Сирники на сніданок готую лише так. Простий рецепт який виходять у всіх

Сирники

Сирники всі готують з борошном, а я пропоную вам зробити їх з манною крупою – так вони завжди виходять м’якими, пишними, ніжними, не опадають, коли ви знімаєте їх зі сковороди.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній, 400 г;
  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 2 ст. л;
  • сіль, дрібка;
  • манна крупа, 4 ст.л.

Процес приготування сирників

Сирники я готую у два етапи: з вечора роблю тісто і відправляю його в холодильник, щоб манна крупа добре набухла. Можна замісити тісто за 2-4 години до обсмажування.

Сир змішуємо з сіллю, яйцем, цукром та манною крупою.

Формуємо сирники та обвалюємо їх у борошні.

Обсмажуємо з двох сторін у сковороді на олії до рум’яності на невеликому вогні.

За бажанням, до сирників ви можете додати шматочки різних сухофруктів, ванілін.

Страва виходить м’якою, сирники не розпадаються, добре формуються і тримають форму при обсмажуванні та перевертанні.

Сирники на сніданок готую лише так. Простий рецепт який виходять у всіх

Їх можна запікати в духовці, змастивши лист соняшниковою олією і посипавши борошном. Випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин до рум’яності. Манну крупу не беріть твердих сортів: вона погано набухає і сирники виходять твердими та грубими. Ідеальний варіант – звичайна манна крупа, найдешевша, вона швидко набухає, навіть протягом 1 години.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар