Сирники більше не готую. Знайшла рецепт простіший і смачніший: виходять пишними та м’якими

Сирники

Цікавий рецепт сирників, які обсмажуватимемо і потім обвалюватимемо в цукрі. Вони виходять просто чудовими, пишними та м’якими.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній, 300 г;
  • борошно, 250 г;
  • розпушувач, 10 г;
  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 100 г;
  • сіль дрібка, ванілін.

Для обсмажування необхідно:

  • цукор, 3 ст. л;
  • олія соняшникова, 150 мл.

Процес приготування сирників

Борошно просіюємо і змішуємо з розпушувачем.

Сир з’єднуємо з яйцем і цукром, сіллю та ваніліном. Вимішуємо масу до однорідності.

Всипаємо в сирну масу частинами борошно і вимішуємо тісто. Борошна додавайте рівно стільки, щоб отримати м’яке та не липке тісто.

Ділимо на 4 частини, скачуємо колобки. Кожен колобок розкачуємо в ковбаску.

Сирники більше не готую. Знайшла рецепт простіший і смачніший: виходять пишними та м'якими

Ріжемо порційними шматочками, довжиною близько 5 см і надаємо їй форму трикутника.

Сирники більше не готую. Знайшла рецепт простіший і смачніший: виходять пишними та м'якими

Розігріваємо олію і викладаємо сирники, обсмажуємо до рум’яність з кожного боку.

Сирники більше не готую. Знайшла рецепт простіший і смачніший: виходять пишними та м'якими

Викладаємо на паперові рушники і потім гарячими обвалюємо в цукрі.

Коли цукор тане, він створює солодке покриття, яке після остигання, перетворюється на хрумку скоринку.

Ось такі смачні, з хрусткою скоринкою і ніжною консистенцією сирники, ви отримуєте. Подаємо до чаю на сніданок та на полудень.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар