Вергуни з листкового тіста

Печиво

Хочете здивувати близьких смачним швидким десертом, тоді це те, що Вам потрібно. Золотисте хрустке тісто, посипане цукровою пудрою, просто тане в роті. Готується так просто, що впорається кожен і ніякої метушні з борошном.

Необхідні продукти:

  • Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Цукрова пудра – для посипання
  • Соняшникова олія – для смаження

Як приготувати Вергуни

Заздалегідь розморожене листкове тісто без дріжджове, розкачуємо в пласт, товщиною приблизно 2-3 мм. Розрізаємо на невеликі смужки. Робимо ножем надріз по середині і вивертаємо.

Вергуни з листкового тіста

На сковорідку наливаємо соняшникову олію, розігріваємо і смажимо з двох сторін до золотистого кольору, смажаться вони швидко буквально по 1-2 хвилини з кожного боку.

Вергуни з листкового тіста

Знімаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Посипаємо цукровою пудрою і можна кликати всіх столу пити чай.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар