У нашій родині сніданок традиційно починається з каші. Сьогодні я вирішила урізноманітнити звичну пшонку і приготувала її по-новому рецепту, по-осінньому. Сподобалася всій сім’ї.
Необхідні продукти:
- 200 гр. пшона.
- 400 мл. молока.
- 200 мл. води.
- 500-700 гр. гарбуза.
- 5 ст.л. цукру.
- сіль за бажанням.
- 50 гр. вершкового масла.
Як приготувати кашу гарбузом
Гарбуз почистіть і поріжте на невеликі кубики, приблизно розміром 2 * 2 сантиметри. Гарбуз викладіть у форму для запікання. Вона може бути квадратної або круглої, такою яка у вас є.
У цю ж форму викладіть пшоно, цукор, сіль. Потім влийте молоко і воду, а зверху покладіть масло. Все добре перемішайте і поставте форму з кашею в духовку при 180 градусах на 1 годину.
Через годину ви здивуєтеся якою смачною вийде каша. Навариста, проварена і шалено смачна. Смачного!