Манна каша на курячому бульйоні

Манна каша - відмінний рецепт Каша

Ділюся рецептом приготування незвичайної манної каші на курячому бульйоні.

Солодка манна каша могла набриднути ще в дитинстві. Але з манної крупи можна зробити і ось таку ситну і поживну страву. Можливо, ви її ніколи не пробували, і рецепт вас зацікавить. Це не просто каша, але і з шматочками курячого м’яса, заправлена маслом і посипана вітамінною зеленню. Із задоволенням чекаю ваших відгуків!

Інгредієнти

  • Крупа манна – 40 г
  • Філе куряче – 150 г
  • Вода – 450 мл
  • Масло вершкове – 30 г
  • Приправа овочева універсальна – 0,5 ст. л.
  • Зелень – 3 гілочки
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Як приготувати манну кашу з куркою

Куряче філе обмити, покласти в киплячу воду і відварити протягом 30 хвилин.

За 5 хвилин до закінчення варіння заправити бульйон овочевою приправою з сіллю.

В процесі заправки потрібно пробувати бульйон на смак, щоб не пересолити або недосолити. Якщо не хочете використовувати готову приправу, то просто посоліть бульйон сіллю і додайте куркуму для кольору на кінчику ножа.

Готовий бульйон процідити. М’ясо обсушити і нарізати дрібними кубиками.

Поставити бульйон на вогонь і, помішуючи, повільно додати манку. Стежити, щоб не утворилися грудочки. Поварити кашу до загустіння: близько 5-8 хвилин.

В кінці варіння додати в кашу шматочки філе. Кашу довести до кипіння, поварити пару хвилин і зняти з вогню.

При подачі заправити манну кашу вершковим маслом і посипати подрібненою зеленню. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар