Цукрове печиво за 20 хвилин

Цукрове печиво - рецепт приготування Печиво

Швидке і смачне печиво для сімейного чаювання. Рецепт дуже простий і легкий, можна сказати дитячий. Випічка дивовижна, просто тане в роті. Рекомендую приготувати, Вам сподобається.

Продукти

  • Борошно пшеничне – 400 г
  • Масло вершкове – 100 г
  • Цукор – 200 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 70 мл
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. ложка
  • Ванілін – на кінчику ножа
  • Сіль – щіпка

Покроковий процес приготування цукрового печива

Розм’якшене вершкове масло кладемо в глибоку миску. Додаємо до нього цукор і ванілін. За допомогою міксера збиваємо 3-4 хвилини.

Потім, вбиваємо в загальну масу яйце. Продовжуємо збивати міксером, до однорідності. Далі, вливаємо молоко і збиваємо ще 2-3 хвилини.

Розпушувач змішуємо з борошном, додаємо дрібку солі. Борошняну суміш частинами додаємо в загальну масу, замішуємо тісто.

Присипаємо робочий стіл борошном і викладаємо туди тісто. Вимішуємо тісто на столі до гладкості.

Качалкою розкачуємо з тіста тонкий пласт, товщиною 3-4 мм.

За допомогою форми формуємо заготовки для печива.

Залишки тіста збираємо в кулю, заново розкачуємо в пласт, і так само, формою нарізаємо заготовки.

Деко застеляємо пекарним папером. Перекладаємо заготовки печива на деко.

Змащуємо всі заготовки молоком і посипаємо цукром. Розігріваємо духовку до 200 ° C.

Відправляємо деко з заготовками випікатися в духовці 12-15 хвилин, до легкої рум’яності.

Подаємо до столу після охолодження. Цукрове печиво готове, всім приємного чаювання!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар