Торт на сковороді за 30 хвилин «Лінивий трюфель»

Торт «Лінивий трюфель», рецепт приготування Швидкі торти

Торт виходить м’яким, ніжним і прекрасно просочується. Готується він швидко, просто і без випічки. Його можна подати до святкового столу або приготувати для сімейного чаювання. Тортик точно сподобається вашим дітям і всім, хто любить «вологі» десерти.

Необхідні продукти

  • 3 курячих яйця
  • 100 грам цукру
  • 70 грам меду
  • 140 грам сметани
  • 3 столові ложки какао-порошку
  • 8 грам розпушувача
  • 150 грам пшеничного борошна

Для крему

  • 500 грам сметани
  • 150 грам гіркого шоколаду
  • 120 мілілітрів вершків
  • 20 грам цукрової пудри
  • 10 грам ванільного цукру

Процес приготування торта «Лінивий трюфель»

У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо цукор і збиваємо міксером до пишної білої маси. Потім додаємо мед і сметану, збиваємо ще 1 хвилину. Потім просіваємо в масу какао-порошок, розпушувач і пшеничне борошно. Все збиваємо до однорідної маси.

Розігріваємо сковороду і кладемо трохи тіста, розподіляємо його, накриваємо кришкою і смажимо на повільному вогні по 3 хвилини з кожного боку. Таким чином смажимо 3-4 коржа.

Приготуємо крем. Вершки нагріваємо і кладемо шоколад шматочками. Все перемішуємо і залишаємо до повного охолодження.

У миску кладемо сметану, додаємо цукор і ванільний цукор. Збиваємо до пишної маси і додаємо до неї охололу шоколадну масу. Все ще раз збиваємо.

На тарілку кладемо корж, змащуємо кремом і накриваємо другим коржем. Таким чином збираємо весь торт. Змащуємо його зверху і боків кремом, що залишився. І відправляємо в холодильник на 2-3 години, а потім прикрашаємо на свій смак.  Потім подаємо до столу.

«Лінивий трюфель», готовий торт

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар