Торт “молочна дівчинка”

Швидкі торти

Торт молочна дівчинка – готуйте швидко та смачно!

Інгредієнти

Коржі:

  • яйця – 2-3 шт. (В залежності від розміру)
  • банка якісного згущеного молока – 1 шт.
  • борошна – 150-180 гр.
  • розпушувача – 15 гр.

Крем:

  • жирних вершків 33% – 500 мл.
  • маскарпоне – 250 гр.
  • цукрової пудри – 85 гр.

Покроковий рецепт приготування

Зробити тісто: в миску викласти яйця і згущене молоко, перемішати вінчиком або міксером на низькій швидкості, далі просіяти частинами борошно і розпушувач.

Перемішати. Тісто має стікати з лопатки.

На зворотному боці пергаменту намалювати коло відповідного вам діаметра (у мене 22 см).

Пергамент перевернути і викласти 2 столові ложки тіста, розрівняти по колу.

Випікати коржі в розігрітій до 180 гр. духовці 4-5 хвилин, до золотистого кольору.

Якщо робити грубі коржі, то вийде приблизно 8 шт., якщо робити тонші, покладено не 2 ст.л., а 1.5, то вийде приблизно 12 коржів.

Між готовими коржами покласти пергамент, щоб коржі не склеїлись між собою!!!

Приготувати крем: в миску вилити вершки і додати цукрову пудру. Збити до м’якої піни.

Маскарпоне розім’яти виделкою до однорідності.

Додати в маскарпоне пару ложок збитих вершків і перемішати.

Далі з’єднати вершки і сир до однорідності.

Зібрати торт: прошарувати коржі кремом.

Також обмазати верх і боки торта.

Поставити торт в холодильник на ніч.

По закінченню часу торт дістати з холодильника і прикрасити по своєму бажанню.

Я прикрасила ягодами. Торт просто незрівнянний.

За смаком нагадує морозиво пломбір. Тане в роті!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар