Торт молочна дівчинка – готуйте швидко та смачно!
Інгредієнти
Коржі:
- яйця – 2-3 шт. (В залежності від розміру)
- банка якісного згущеного молока – 1 шт.
- борошна – 150-180 гр.
- розпушувача – 15 гр.
Крем:
- жирних вершків 33% – 500 мл.
- маскарпоне – 250 гр.
- цукрової пудри – 85 гр.
Покроковий рецепт приготування
Зробити тісто: в миску викласти яйця і згущене молоко, перемішати вінчиком або міксером на низькій швидкості, далі просіяти частинами борошно і розпушувач.
Перемішати. Тісто має стікати з лопатки.
На зворотному боці пергаменту намалювати коло відповідного вам діаметра (у мене 22 см).
Пергамент перевернути і викласти 2 столові ложки тіста, розрівняти по колу.
Випікати коржі в розігрітій до 180 гр. духовці 4-5 хвилин, до золотистого кольору.
Якщо робити грубі коржі, то вийде приблизно 8 шт., якщо робити тонші, покладено не 2 ст.л., а 1.5, то вийде приблизно 12 коржів.
Між готовими коржами покласти пергамент, щоб коржі не склеїлись між собою!!!
Приготувати крем: в миску вилити вершки і додати цукрову пудру. Збити до м’якої піни.
Маскарпоне розім’яти виделкою до однорідності.
Додати в маскарпоне пару ложок збитих вершків і перемішати.
Далі з’єднати вершки і сир до однорідності.
Зібрати торт: прошарувати коржі кремом.
Також обмазати верх і боки торта.
Поставити торт в холодильник на ніч.
По закінченню часу торт дістати з холодильника і прикрасити по своєму бажанню.
Я прикрасила ягодами. Торт просто незрівнянний.
За смаком нагадує морозиво пломбір. Тане в роті!