Торт «Крем – Брюль» з вишнею без випічки

Торт «Крем - Брюль» - рецепт приготування Торт без випічки

Торт виходить за смаком як відомий десерт, а його структура – настільки ніжна, що просто тане в роті.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сметана жирна – 700 г;
  • згущене молоко варене – 200 г;
  • вишня (без кісточок) – 300 г;
  • желатин – 30 г;
  • вода – 100 мл;
  • пудра цукрова – 80 г;
  • печиво шоколадне – 250 г;
  • масло вершкове розтоплене – 100 г.

Процес приготування торта

Заливаємо желатин водою і залишаємо на 10 – 15 хвилин щоб набряк.

Подрібнюємо блендером печиво в крихту і змішуємо з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо масу в форму, застелену пергаментом, розрівнюємо і утрамбовуємо. Ставимо форму в холодильник.

Сметану з’єднуємо зі згущеним молоком, пудрою і перемішуємо до однорідності.

Желатин розтоплюємо будь-яким зручним для вас методом і змішуємо зі сметаною і згущеним молоком.

Вмішуємо вишню в масу.

Виливаємо масу на основу з печива, закриваємо форму плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин.

Прикрашаємо торт за смаком і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар