Тарталетки зі шпротами і сиром

Тарталетки зі шпротами і сиром - відмінний рецепт Холодні закуски

Найчастіше шпроти подають на грінках, змащених тонким шаром майонезу з скибочкою свіжого огірка і листком зелені. У всякому разі, у нас в родині і в сім’ях моїх знайомих, така подача закуски має місце бути вже багато-багато років.

Сьогодні пропоную більш цікаву подачу зі шпротами. Подаємо їх в маленьких тарталетках, які можна наповнити з будь-якою начинкою на ваш смак.

Інгредієнти

  • Шпроти в олії – 1 шт.
  • Тарталетки – 20 шт.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Сир твердий – 100 г
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – 1 щіпка
  • Чорний мелений перець – 1 щіпка
  • Зелень петрушки – 3 гілочки

Як приготувати тарталетки

Сир натріть на дрібній тертці.

Яйця відваріть круто, очистіть і натріть на дрібній тертці.

Додайте часник, пропущений через прес, сіль і перець.

Додайте майонез, перемішайте, щоб вийшла густа намазка.

У готові тарталетки викладіть яєчно-сирну намазку.

До слова, в мої тарталетки вміщається 1 чайна ложка начинки.

На кожну тарталетку додайте по 1 рибці і прикрасьте зеленню.

Краще начиняти тарталетки безпосередньо перед подачею.

Якщо ж ви приготували їх трохи заздалегідь, то накрийте тарілку плівкою і приберіть в холодильник.

Подавайте охолодженими до святкового столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар