Такий суп їдять усі: і чоловік, і діти, і добавки просять

Сирний суп

Після рясних святкових застіль, хочеться чогось легкого і простого. Цей суп з вершками, виходить дуже смачним, ароматним, ситним, саме те, що відмінно підходить після безлічі салатів з майонезом і достатку м’яса на столі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 3 шт;
  • вода, 1.5 л;
  • фарш, 250 г;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • зелена цибуля і кріп;
  • сирок плавлений, 200 г;
  • вершки жирні, 150 мл;
  • сіль перець.

Процес приготування сирного супу

Цибулю, моркву і картоплю ріжемо кубиками. Дрібно січемо зелену цибулю і кріп.

Фарш беріть будь-який за смаком і обсмажуємо на невеликій кількості олії до напівготовності, постійно перемішуючи, щоб маса не бралася великими шматками.

Додаємо у фарш зелену цибулю, солимо і перчимо до смаку. Додайте і подрібнений часник, пару зубчиків.

Окремо обсмажуємо цибулю на олії до напівготовності.

Додаємо моркву і тушкуємо до м’якості моркви.

Додаємо кубики картоплі, обсмажуємо кілька хвилин.

Заливаємо водою і варимо до готовності картоплі.

Кладемо сирок, різаний кубиками, перемішуємо і пробуємо на сіль.

Коли сир розчиниться, вливаємо вершки і варимо ще кілька хвилин.

В кінці варіння додаємо кріп.

Ось такий простий суп ви зварите буквально за 30 хвилин.

Ви можете додавати вершки і сирок, але можна тільки вершки або тільки сирок.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар