М’яке і смачне сирне печиво ви зробите просто і швидко, якщо хочете, можна зробити прошарок з варення, маку або меду.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- домашній сир – 200 г;
- борошно – 1 стакан;
- масло вершкове – 100 г;
- цукор.
Процес приготування сирного печива
Вершкове масло дістаньте з холодильника і наріжте на шматочки, додаємо сир і просіяне борошно, перетворюємо масу в крихту і ставимо в холодильник на 1 годину.
Стіл присипаємо борошном, розкачуємо пласт тіста товщиною близько 5 мм.
Вирізаємо кружечки будь-якого розміру і будь-яким зручним для вас методом.
Посипаємо кружки цукром, складаємо вдвічі і викладаємо на деко, застелене пергаментом. Присипаємо цукром, кунжутом, маком за смаком і випікаємо 20 хвилин при 190 градусах.
Порада: печиво ви також можете полити глазур’ю і подавати після того, як вона застигне. Можна ще досипати подрібнених горіхів, кокосової стружки і цедру лимона або апельсина – печиво буде не тільки смачним, але і ароматним.