Святковий салат “Венеція” за 10 хвилин

Святкові салати

Салат “Венеція” – дуже смачний і ситний! Готується такий салат дуже швидко, нічого варити не треба. Всі інгредієнти треба лише нарізати, заправити майонезом і все, салат готовий! Такий салат можна приготувати і до святкового столу і до звичайної буденної вечері!

Необхідні продукти:

  • Огірок – 1-2 шт.
  • Сир твердий – 150-200 г
  • Морква (велика) – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 г
  • Копчене м’ясо (або ковбаса) – 150-200 г
  • Майонез – за смаком

Як приготувати салат “Венеція”

Огірок нарізати соломкою.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин

Моркву натерти на великій тертці.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин

Сир натерти на великій тертці.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин

Копчене м’ясо або напівкопчену ковбасу, також нарізати соломкою. Я для салату використовувала буженину, це звичайно не копчене м’ясо, але вийшло дуже смачно.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин

Перекласти всі інгредієнти в зручний посуд, додати майонез за смаком і все добре перемішати.

Святковий салат "Венеція" за 10 хвилин

Салат готовий! Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар