Соковитий домашній шоколадний торт

Торт з сирно-сметанним кремом - рецепт приготування Шоколадні торти

Торт з сирно – сметанним кремом готується дуже просто і швидко, виходить дуже смачним і просоченим.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір – 1 стакан;
  • цукор – 150-200 г;
  • борошно – 1 стакан;
  • олія соняшникова – 2 ст.л;
  • какао – 2 ст.л;
  • яйця – 2 шт;
  • сіль – дрібка;
  • розпушувач – 10 г.

Для приготування сирно – сметанного крему необхідно:

  • сир домашній, 300-400 г;
  • сметана жирна, 300-350 г;
  • цукор, 100-150 г;
  • ванільний цукор за смаком.

Для приготування глазурі візьміть:

  • сметана жирна – 120-150 г;
  • цукор – 3 ст.л;
  • какао – 1 ст.л;
  • масло вершкове – 20 г.

Процес приготування шоколадного торта

Всі продукти для торта повинні бути кімнатної температури.

Яйця з’єднуємо з сіллю і цукром і збиваємо до міцної піни.

Вливаємо олію і кефір, збиваємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і какао, просіюємо, всипаємо в основу, вимішуємо лопаткою до однорідності.

Форму застеляємо пергаментом і випікаємо близько 45 хвилин, при 160 градусах, перевіряйте готовність шпажкою.

З’єднуємо сметану і сир і перебиваємо їх блендером, всипаємо цукор і ванілін, збиваємо до пишності міксером.

Для глазурі змішуємо всі інгредієнти і варимо масу на невеликому вогні до густоти. Знімаємо з плити, додаємо масло і вимішуємо.

Бісквіт розрізаємо на 3 коржа, змащуємо кремом і відправляємо торт в морозильну камеру на 1 годину.

Виймаємо, поливаємо глазур’ю і ставимо в холодильник на 40 хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар