Ці сирники гарантовано смачніші і ніжніші традиційних звичайних.
Складові:
- яблука – 200 г
- сир домашній – 500 г
- яйце куряче – 2 шт.
- цукор – 3 ст. л.
- борошно пшеничне – 5 ст. л.
Приготування яблучних сирників
Розминаємо злегка сир, додаємо яйця і збиваємо занурювальним блендером.
Очищені яблука натираємо на тертці і додаємо в яєчно-сирну масу, перемішуємо.
Додаємо цукор і перемішуємо.
Додаємо поступово борошно, замішуючи тісто.
Формуємо сирники, обвалюємо їх у борошні і смажимо на олії, з двох сторін, під кришкою до рум’яності.
Подаємо зі сметаною. Смачного!