Соковиті і дивовижно смачні капустяні оладки

Капустяні оладки, рецепт приготування Другі страви з капусти

Ситний сніданок для всієї родини.

Список необхідних продуктів:

  • Капуста – 400 грам
  • Кефір – 200 грам
  • Борошно – 60-100 грам
  • Яйце – 1 одиниця
  • Цибуля – 1 одиниця
  • Розпушувач – третина чайної ложки
  • зелень
  • сіль
  • перець

Капусту нарізаємо зручним для Вас способом. Солимо і віджимаємо руками, щоб пішла зайва рідина, а сама капуста стала м’якше.

В окремий посуд вливаємо кефір, вбиваємо яйце, додаємо грубо натерту цибулю, борошно з розпушувачем, подрібнену зелень і, можна, за бажанням, видавити зубчик часнику. Перемішуємо. Тісто виходить густоватим.

Оладки смажимо на олії до утворення золотистості, формуючи їх звичайної столовою ложкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь