Просто капуста та фарш. Не думала, що можна так просто приготувати

Другі страви з капусти

Котлети з фаршу і капусти – це досить швидка і смачна страва, яку можна подавати до столу з різними гарнірами та салатами. Найпростіші рецепти допомагають готувати найсмачніші страви.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 300 г;
  • фарш, 500 г;
  • цибуля та яйце по 1 шт;
  • сир твердий, 150 г;
  • сметана або майонез, 2 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування котлет з капусти

Капусту тонко і дрібно шаткуємо, щоб вийшли дрібні шматочки.

Цибулю натираємо на середній тертці, так виходить все соковитіше і смачніше.

Капусту беріть будь-яку і змішуємо з фаршем, яйцем, цибулею, сіллю, перцем, спеціями. Вимішуємо до повної однорідності масу.

Формуємо котлети і викладаємо у форму, змащену олією. Між котлетками залишаємо невелику відстань.

Накриваємо форму фольгою та випікаємо при 230 градусах близько 40 хвилин.

Натираємо на великій тертці сир, змішуємо з майонезом або сметаною. Можна ще до смаку додати свіжий кріп і часник. Виймаємо форму, прибираємо фольгу та викладаємо на кожну котлету сирну масу.

Допікаємо в духовці без фольги 10 хвилин і подаємо до столу із салатами зі свіжих овочів та смачними гарнірами.

Просто капуста та фарш. Не думала, що можна так просто приготувати

Білокачану капусту можна замінити на цвітну, тільки натріть її на тертці.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар