Смакота з фаршем. Закусочний кабачковий рулет

Закусочний кабачковий рулет - рецепт приготування Холодні закуски

Кабачки – це універсальні овочі, з якими ви можете поєднувати найрізноманітніші продукти. Наприклад – м’ясний фарш і зелень створять особливий і неповторний смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт;
  • фарш курячий – 300 г;
  • яйця – 4 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • зелень за смаком;
  • сіль і перець;
  • сир – 100 г;
  • борошно – 2-3 ст.л.

Процес приготування рулету

Кабачки трьом на грубій терці, солимо і залишаємо.

Порада: якщо кабачки зовсім молоді, тоді насіння залишаємо, якщо дуже зрілі – видаляємо шкірку і насіння.

Яйця змішуємо з сіллю і перцем, збиваємо.

Віджимаємо кабачкову масу від зайвої рідини і змішуємо з яєчною масою до однорідності.

Додаємо дрібно посічену зелень.

Борошно додавайте частинами – дивіться по консистенції тіста, щоб вона не була дуже рідкою.

Деко застеляємо пергаментом, змащуємо олією і викладаємо тісто, рівномірно розподіляємо.

Запікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин, але дивіться по своїй духовці.

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до золотистості, додаємо фарш, перемішуємо, солимо і перчимо до смаку, обсмажуємо до готовності.

Запіканку викладаємо з форми на стіл.

Остиглий фарш змішуємо з тертим сиром, часником і викладаємо на запіканку, звертаємо щільний рулет, обертаємо пергаментом і відправляємо в духовку на 10 – 15 хвилин, поки не розтане сир.

Рулет подаємо, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар