Швидке яблучне печиво: м’яке, ніжне

Яблучне печиво - рецепт приготування Печиво

Печиво готується просто, виходить багато і ви можете не переживати про те, що гості залишаться голодними.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 1-2 склянки;
  • яблука – 1-2 шт;
  • цукор – 0,5 склянки;
  • яйце – 1 шт;
  • масло вершкове – 50 г;
  • ванільний цукор і кориця на смак;
  • сіль – щіпка;
  • розпушувач – 1 ч.л.

Процес приготування яблучного печеня

Розм’якшуємо вершкове масло при кімнатній температурі і збиваємо з сіллю і цукром до пишності.

Додаємо яйце і збиваємо до повної однорідності і легкості.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу, додаємо корицю і ванілін, вимішуємо.

Яблуко ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з тістом.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо ложкою тісто у вигляді печива.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 15 хвилин до золотистості.

За смаком посипаємо пудрою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар