Ще один торт на сковорідці. На сніданок і до чаю на десерт

Швидкі торти

Підготуйте млинці заздалегідь. Начинка тане в роті. Фрукти і ягоди беру будь-які. Діти в захваті, чоловік готовий їсти цю смакоту хоч кожен день.

Необхідні продукти:

  • 20 штук – млинці тонкі (діаметр 20-22 см)
  • 150 г – полуниця (або інші ягоди без кісточок)
  • 200 мл – сметана 25%
  • ваніль
  • ½ склянки – цукор
  • 10 г – кокосова стружка дрібна і не сильно суха

Як приготувати торт на сковорідці

Млинці готуємо заздалегідь. Тортик формуємо з теплих але не гарячих млинців.

Викладаємо сир, цукор і ваніль в миску для збивання. Пробиваємо блендером до однорідності.

На млинець вузькою смужкою кладемо начинку із сиру, 1,5 столові ложки. Наверх кладемо 4 ягідки по довжині млинця. Формуємо рулетик. Так по черзі з кожним млинцем.

Робимо сметанний соус – збиваємо цукор і сметану.

Складаємо тортик. Кожен шар промазуємо сметанним соусом.

Посипте маком і кокосовою стружкою! Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар