Шалено смачне печиво “Брауні”

Печиво

Пропонуємо вам спробувати смачне печиво, яким ви з легкістю зможете розбавити свої сімейні чаювання.

Воно просто фантастично смачне. Внутрішня частина печива залишається м’якою і трохи тягучою, а поверхня підсихає і покривається тоненькою хрусткою скоринкою з апетитними тріщинами. Воно має насичений шоколадний смак і аромат. Ваші рідні будуть в захваті. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 60 гр вершкового масла
  • 200 гр темного шоколаду
  • 2 яйця
  • 150 гр цукрового піску
  • 50 гр борошна
  • 1/4 чайної ложки солі

Додатково

  • 50 гр горіхів
  • 1 столова ложка какао

Як приготувати печиво Брауні

В першу чергу нарізаємо масло в каструлю і ставимо на вогонь. Нагріваємо його. Коли розтане його половина, додаємо 150 гр подрібненого шоколаду. Розтоплюємо і доводимо до однорідності. Після чого знімаємо з вогню.

Потім в окрему ємність відправляємо яйця і цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо все. В результаті ми повинні отримати пишну масу.

Тепер об’єднуємо з шоколадною сумішшю і добре перемішуємо. Після чого сипем борошно і розпушувач і замішуємо тісто.

Потім додаємо решту шоколаду і подрібнені горіхи. Добре перемішуємо і прибираємо тісто в морозильну камеру на 10 хвилин.

Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Викладаємо порціями тісто з відстанню між заготовками.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.

Після закінчення потрібного часу дістаємо печиво і залишаємо остигати. Спочатку воно буде м’яким. Коли охолоне – затвердіє. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар