Салат «Монастирська хата» з фаршированих крабових паличок

Салат «Монастирська хата», рецепт приготування Святкові салати

Ошатний салат всього з декількох продуктів.

Перелік необхідних інгредієнтів:

  • Довгі крабові палички – 13 одиниць
  • Сир – 200 грам
  • Часник – 2 зубчики
  • Яйця – 2 одиниці
  • Майонез – за смаком

Сир дрібно натираємо. Зубчики часнику очищаємо від лушпиння і подрібнюємо, скориставшись часничницею. Перекладаємо все в невелику ємність, додаємо столову ложку майонезу і добре все перемішуємо.

Крабові палички звільняємо від упаковки. Ставимо воду на вогонь. Як тільки вона закипить, вимикаємо і кладемо в неї, всього на хвилинку, наші палички.

Коли крабові палички повністю охолонуть, розгортаємо їх, середину змащуємо сирно-часниковою начинкою і знову загортаємо.

Салат «Монастирська хата» з фаршированих крабових паличок

Тепер можна формувати салатик. Палички викладаємо шарами. Кожен шар щільно промазуємо майонезом. На перший шар йде 5, на другий – 4, і, відповідно на п’ятий – 3 палички.

Салат «Монастирська хата» з фаршированих крабових паличок

Варимо яйця, дрібно натираємо і посипаємо салат з усіх боків.

Салат «Монастирська хата» з фаршированих крабових паличок

Перед вживанням дайте йому просочитися 1 годину в холодильнику.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар