Салат “Королівський” до святкового столу! Всі гості його дуже хвалять!

Святкові салати

Салат “Королівський” найкраще підходить для великого торжества! Ніжна форель і червона ікра – по-справжньому королівське частування! Завжди готую цей салат на Новий рік і Дні Народження!

Інгредієнти:

  • Риба червона слабосолона (форель або сьомга) – 200 г
  • Морква – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Ікра червона – 2 ст. ложки
  • Зелень – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Фольга – для надання форми

Покроковий процес приготування:

1) У підсоленій воді відваріть яйця, моркву і картоплю. Коли продукти охолонуть, очистіть їх.

2) Моркву натріть на дрібній тертці і розподіліть по поверхні фольги. Змастіть майонезом і присипте сіллю / перцем за бажанням.

3) Наступним шаром повинна йти терта картопля. Її так само слід посолити і додати майонез.

4) За тією ж схемою формується третій шар з тертих яєць.

5) Уздовж одного краю розкладіть червону рибку, по всій поверхні яєчного шару розподіліть кріп або зелену цибулю.

6) За допомогою фольги акуратно сформуйте тугий рулет, щоб всі інгредієнти були щільно притиснуті один до одного. Чим більше майонезу, тим легше це зробити.

7) Дайте салату настоятися і закріпити форму: залиште в холодильнику на 6 годин. Перекладіть рулетик на тарілку, оздоблену зеленню або іншими інгредієнтами на Ваш розсуд.

8) Прикрасьте салатик цівками майонезом і червоною ікрою. Також можете присипати його свіжим кропом.

Неймовірно красивий і смачний салат готовий! Його можна подавати порційно або ставити цілком на святковий стіл! Перед таким частуванням не встоїть ніхто! Гості завжди дуже хвалять такий незвичайний салат!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар