Салат «Гроно винограду» для святкового столу

Салат «Гроно винограду» - рецепт приготування Святкові салати

Салат простий у приготуванні і продуктів буде потрібно мінімум. Родзинка салату – чорний виноград і копчене м’ясо.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • копчене куряче м’ясо, стегенце – 1 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • сир твердий – 50-100 г за смаком;
  • сметана – 2 ст.л;
  • майонез – 1 ст.л;
  • виноград чорний – 1 гроно;
  • петрушка;
  • сіль за смаком.

Процес приготування салата «Гроно винограду»

Виноград вибирайте без кісточок.

Сир тремо на грубій терці, яйця ріжемо кубиками. М’ясо ріжемо кубиками.

Змішуємо м’ясо з яйцями і сиром, солимо і заправляємо майонезом, перемішуємо. За смаком додайте сметану.

Виноград ріжемо на половинки.

Салат викладаємо на тарілку у вигляді грона винограду і злегка придавлюємо.

Прикрашаємо половинками винограду, імітуючи гроно ягід. Гілочки петрушки викладаємо зверху.

Ставимо салат на 3 години в холодильник.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь